O nas

Na trgu delujemo že od leta 1989. Delovati smo začeli pod okriljem samostojnega podjetnika, kasneje pa smo se statusno preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo.

Naš kolektiv sestavljajo računovodkinje, ki že od samega začetka poslovanja spremljajo spremembe, ki so se dogajale na področju davčne zakonodaje, v zadnjih letih pa je le-teh čedalje več, zato tudi skrbimo za naše ažurno in kvalitetno izobraževanje na tem področju. Dolgoletne izkušnje vodenja poslovnih knjig iz različnih področij poslovanja nam pripomorejo pri delu z novimi strankami. Lahko vas opozorimo in svetujemo pri napakah, ki so jih drugi gospodarstveniki naredili in s tem zabredli v negativno poslovanje.

Smo kolektiv, ki se zaveda, da je zadovoljstvo naših strank potrditev našega dela. Ker smo majhen kolektiv, je naša prednost v tem, da se 100 % posvetimo stranki in ji svetujemo optimalno poslovanje.

Pri nas ne boste le ena izmed številk, ki prinaša dohodek, temveč boste oseba s katero gradimo osebni odnos. Ne bomo vas zavajali o dodatnih storitvah za katere so kompetentni odvetniki in druge strokovne osebe. Gradimo na temelju dolgoročnosti in še vedno trdimo, da dober glas seže v deveto vas.

Podatki, ki jih pridobimo od naših strank so strogo poslovna skrivnost, saj se zavedamo, da naše učinkovito delo temelji na medsebojnem zaupanju.

Računovodstvo je nujno potrebno za uspešno poslovanje podjetja, saj vam lahko v danem trenutku zagotovimo podatke poslovanja iz enega ali več področij. Zavedamo se, da je čas denar in zaslužek ni preprost, zato prepustite skrb o računovodenju nam in se prepričajte, da smo vredni zaupanja.